KULPS tunnit päiväkodeille ja alakouluille

  1. Etusivu
  2. Luistelukoulu
  3. KULPS
Luistelukoulu, Espoo

Seuramme tarjoaa koulutettujen ohjaajiemme vetämiä iloisia luistelutunteja esikoulu- ja ala-aste-ikäisille. Luistelutunneilla tutustutaan luistelun perusteisiin ja edetään tunneilla ikä- ja taitotaso huomioon ottaen.

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja kokeneita luistelukoulumme ohjaajia ja valmentajia. Meiltä voit pyytää myös tunteja erityisryhmille.

Kieli ja tunnin kesto
Opetus on pääsääntöisesti suomeksi, mutta pyrimme huomioimaan toiveita myös opetuskielen suhteen. Opetustunnin kesto 45-60 min.

Varusteet
Jokaisella luistelijalla tulee olla mukanaan sopivan kokoiset, nilkkaa tukevat luistimet. Päällä tulee olla riittävän lämmintä vaatetta, hanskojen ja kypärän käyttö on suositeltavaa.

Sijainti
Tilaajan tulee itse varata jäähalli tai ulkojää kulps-ryhmänsä käyttöön.

Tunnin kulku
Varusteiden pukemiseen ja jäälle siirtymiseen on syytä varata riittävästi aikaa. Tuntia vetämään tuleva ETK:n valmentaja on valmis aloittamaan tunnin ilmoitettuna aloitusajankohtana.

Toivomme, että ryhmän opettaja pukee tunnille luistimet jalkaansa voidakseen toimia tarvittaessa tuntia vetävän valmentajan apuna.

Ilmoittautumisohjeet
Pyydämme ilmoittautumaan alla olevan lomakkeen kautta. Vahvistamme ehdotetun paikan ja ajan n. viikon sisään lomakkeen lähettämisestä.

Jos opetusryhmän kokoon, paikkaan tai aikatauluun tulee muutoksia vahvistuksen jälkeen, pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse luistelukoulu@etkespoo.com.

Lisätietoja:
luistelukoulu@etkespoo.com / 045 618 4498